پیشکسوت فوتبال ایران: رسول کربکندی گفت: سپاهان در این سه سال گذشته سرمایهگذاری خوبی داشته و از هر نظر حرفهای عمل کرده اما نتایجی که گرفته رضایتبخش برای هواداران سپاهان نبود. در این ۲ سال تنها یک جام حذفی قهرمان شدند به گزارش سایت خبری پرسون، از اصفهان؛ باشگاه سپاهان […]
پیشکسوت فوتبال ایران:
رسول کربکندی گفت: سپاهان در این سه سال گذشته سرمایهگذاری خوبی داشته و از هر نظر حرفهای عمل کرده اما نتایجی که گرفته رضایتبخش برای هواداران سپاهان نبود. در این ۲ سال تنها یک جام حذفی قهرمان شدند
به گزارش سایت خبری پرسون، از اصفهان؛ باشگاه سپاهان در حال حاضر با چالشهای متعددی مواجه است که منجر به برکناری ژوزه مورایس، سرمربی پیشین این تیم شد. عملکرد نامناسب سپاهان در لیگ قهرمان آسیا سطح دو و نتایج سینوسی در مسابقات اخیر، طاقت هواداران سپاهان را به سر آورد و با توجه به فشار هواداران در نهایت سرمربی پرتغالی سپاهان از هدایت این تیم استعفا کرد تا این باشگاه در شرایط متفاوتی قرار بگیرد.
در پی این تغییرات، هوگو آلمیدا دستیار ژوزه مورایس به عنوان سرمربی جدید سپاهان برای ۲ بازی معرفی شد. آلمیدا که سابقه کار با تیمهای مختلف را در کارنامه دارد، امیدها را برای بازگشت سپاهان به روزهای اوجش زنده کرده است. او با رویکردی تازه و برنامههای تاکتیکی جدید که در تقابل با الشارجه امارات نشان داد، امیدوار است که بتواند تیم را به مسیر موفقیت بازگرداند و رضایت هواداران را جلب کند.
رسول کربکندی پیشکسوت فوتبال ایران و یکی از چهرههای مهم فوتبال اصفهان در مورد وضعیت سپاهان گفتوگو داشتیم و با او در مورد مسائل مختلفی صحبت کردیم.
شرایط کنونی سپاهان را چطور ارزیابی میکنید؟
سپاهان در این سه سال گذشته سرمایهگذاری خوبی داشته و از هر نظر حرفهای عمل کرده اما نتایجی که گرفته رضایتبخش برای هواداران سپاهان نبود. در این ۲ سال تنها یک جام حذفی قهرمان شدند که در آن هم اکثر تیمهای خوب حذف شده بودند و سپاهان کار سختی نداشت اما در لیگ با ۱۲-۱۰ امتیاز اختلاف به رده سوم رسیدند که این شرایط هیچ تناسبی با سرمایهگذاری که روی بازیکنان و کادرفنی صورت گرفته بود، نداشت. امسال هم در شروع فصل با تیمهایی که خیلی مطرح نبودند بازی داشت که دیدید امتیازات خوبی هم جمع کرد ولی در آسیا خوب نتیجه نگرفت و فشار هواداران و تماشاگران به حدی شد که آقای مورایس خودش تصمیم بگیرد استعفا بدهد و برود. بعد از رفتن او، انگیزهای جدید در تیم ایجاد شد و شرایط فنی هم بهتر شد که دیدید این بازی را بردند. اکنون اینکه با توجه به این نتیجه بخواهند سرمربی را نگه دارند یا نه بستگی به سیاستهای باشگاه دارد. اگر از همین مجموعه کسی که بیشترین آشنایی را داشته باشد، انتخاب شود به نظرم بهترین اتفاق برای تیم رخ میدهد.
الان که آقای ژوزه مورایس از سپاهان جدا شده، به نظر شما سرمربی موفقی بود؟
نه. اصلا موفق نبود. او نمره قابل قبولی نمیگیرد. تعداد بازیکنی که در اختیار او بود، امکاناتی که به او داده شد، ابزاری که برای او آماده شد و دیگر مسائلی که برای او فراهم شد، باعث میشود انتظارمان از او بیشتر باشد که مورایس در مجموع نتوانست مربی موفقی باشد.
بعضیها در مورد کسر امتیاز پیرو قانون سقف قرارداد و مسئله عدم استفاده از (VAR) صحبت میکنند و معتقد هستند این دو مورد، باعث شد تیم مورایس قهرمان نشود
اینها فقط برای سپاهان نبوده و همه تیمها لطمه خوردند. اشتباهاتی که خود (VAR) هم ایجاد میکند، ممکن است برای همه باشند و نباید روی این زوم کرد. این برای همه هست و بهانهای نیست که در این مورد مطرح شود.
در مورد آقای هوگو آلمیدا بسیاری معتقد هستند که اگر او را نگه دارند بهتر است، قطعا با یک بازی نمیتوان تصمیم گرفت اما نظر شما چیست؟
به نظر من کسی که مدتهاست با بازیکنان زندگی میکند و با آنها سر تمرین حضور پیدا میکند، شناخت بیشتری روی آنها دارد و میزان آمادگی و شرایط فنی آنها را میشناسد. الان هر کسی بیاید و بخواهد آشنایی پیدا کند زمان زیادی را از دست میدهد. این بستگی به سیاستهای باشگاه دارد و همانطور که گفتید با یک بازی نمیشود قضاوت کرد اما مشخص است کسی که با تیم زندگی کرده خیلی زودتر تیم را جمع و جور میکند.
شما به عنوان یک بزرگتر نظرتان درباره وضعیت کنونی فوتبال ایران چیست؟
میزان سرمایهگذاری و با فوتبالی که داخل زمین میبینیم، خیلی فرق دارد و انتظار ما خیلی بیشتر است. شرایط فوتبال ما یک دایرهای شده که اتفاقات همیشه در آن تکرار میشود. هزینهای که میکنیم با سطح فوتبالی که میبینیم، خیلی فرق دارد و با مرور زمان هم میبینید که انتظارات از آنها بیشتر میشود.
الان خیلی از تیمها رفتند ستاره جمع کردند اما نمیدانند که ستاره بودن بهتر از ستاره داشتن است. تولید ما در فوتبال خیلی کم شده و بازیکنانی داریم که قیمت آنها روز به روز بیشتر میشود و مدیرانی داریم که کارشان این نیست. آنها چون شناخت ندارند و نمیدانند باید چه کار کنند، دلالها به وسط میآیند و در نقش مشاور، مدیران را بازی میدهند.
منبع: پرسون